Familien bag onlinehund.dk

Lær os at kende

Henrik

Henrik Ljungstrøm

Founder & mentalist

Vi skal lave om på ting der virker, det er sådan vi driver innovation og opnår udvikling. Sådan havde jeg det med den hundetræning, jeg selv har dyrket i mange år.

 

Det måtte kunne gøres bedre - I 2011 skabte jeg et koncept, og et årti senere, må det siges at være lykkedes. Jeg tænker forsat i nye baner, for at sikre vi stadig kan gøre det ligeså godt, som i alle fortjener det.

Bettina

Bettina Ljungstrøm

Manager

Sammen med Henrik, har vi opbygget Onlinehund.dk til det du ser i dag - med tiden har vi drevet og fordelt opgaverne imellem os, hundetrænerne og resten af teamet.

 Udover at producere indhold, som vores kunder har brug for - vil man kunne mærke mig i vores gratis Gæstebog på Facebook, hvor jeg deler tips og vejledning. Udover det, så har jeg en passion for heste, såvel som hunde.

Blue Social Media Photo Profile Instagram Post (7)

Matina Rasmussen

Hundetræner

Har du overvejet at deltage i én af vores Drive In's eller at få din hund i træning? Så vil du komme til at møde mig. Jeg er træner til vores Drive In arrangementer, men fungerer også som træner til 28 dages hundetræningsophold. 

 

Som en del af familien, har jeg været med fra den spæde start. Med 3 mindre børn selv, ved jeg hvordan man skal strikke sin hverdag sammen, for at få passet det hele ind, og samtidig få resultater med træningen

Katrine

Katrine Øland Frandsen

Marketingkoordinator

Min nysgerrige personlighed og min entusiasme for kreativitet driver mig til at holde mig ajour med de sociale trends, i en verden af marketing. Derfor sidder jeg med produceringen og håndteringen af indholdet til de sociale medier, vores online univers og hjemmesiden.

Ved siden af arbejdet hos Onlinehund.dk, studerer jeg til veterinærsygeplejerske - hvor jeg lærer om alt indenfor den veterinære verden og håndteringen heraf.

 

miguel profil

Miguel Ljungstrøm

Business developer & strategist

Glad og ganske imødekommende, derfor du vil møde mig i vores kundesupport. Med hovedansvaret for det visionære aspekt, er det mit mål at gøre hundetræning enkel, tilgængelig og vigtigst af alt, overkommelig.

 

Jeg har gjort vores abonnementsordninger overskuelige, for at gøre din oplevelse hos os problemfri og bekvemmelig. Opsøger du et samarbejde eller har du et projekt i tankerne, så er jeg altid klar på en samtale

Nicolai profil

Nikolaj Vinicoff

Oversætter & formidler

Igennem årene har opbygget kendskab til flere sprog, igennem mine rejser. Min daglige opgave er netop at formulere, på andre sprog, hvad vi står for, samt hvad det kræver at skabe en rolig familie hund.

 

Som en del af Onlinehund.dk arbejder jeg på at sprede vores budskab til endnu flere hundeelskere, udenfor Danmark. Til daglig nyder jeg grønne omgivelser, imens jeg udfører mine opgaver fra syden.

dog-no-pussy

Vi elsker hunde!

Når det kommer til træning af din hund, så er du kommet til rette sted.

Vi er en dedikeret familieejet virksomhed, alle med deres egne unikke færdigheder, som sikrer at din oplevelse hos os, bliver den bedste du kunne forestille dig.

Vi inviterer dig ind til at høre om, hvordan vi er blevet Danmarks største Online Hundetræning, og naturligvis lidt om hvem vi er.

Kun døde fisk flyder med strømmen

Tænk sig, at kunne sige man har været med til at revolutionere, den ellers meget traditionsrige hundetræning i Danmark. Størstedelen af hundeejere kan nikke genkendende til, at melde sig ind i sin lokale hundeklub, om man søgte hvalpetræning, havde en unghund eller en ældre pelset ven. Her socialiserede man, slap hundene løs, og hvis kommandoerne ikke virkede hjalp man lige til med en korrigering eller to. Det eksisterer stadig, og da vi ikke helt kan finde logikken i den gammeldags måde at træne hund på, har vi blot fundet en sjovere, nemmere og mere intuitiv måde, at træne sammen med sin hund.

Skal vi lave om på ting, som virker?

Tager man et hurtigt tilbageblik på udviklingen, så virkede hestevognen jo, men det er lidt federe at køre bil. Fastnettelefonen havde vi alle, men nu er det smartere med en mobiltelefon, og sådan kunne vi blive ved. Pointen er, at vi tror og lever efter at man altid kan gøre det bedre, så det har onlinehund.dk gjort. Med inspiration fra heste-verdenen, hvor man som bekendt sender sin hest i træning, for efterfølgende at få den hjem, med de mest basale færdigheder. Og hvis man kunne gøre dét med heste, hvorfor så ikke med hunde?

Brug for personlig hjælp med din hund?

Så læs mere om vores personlige løsninger nedenfor.

Online Hundetræning

Danmarks Største Online Hundetræning

28 dages hundetræning

Få en høflig hund

Telefoncoaching

Vejledning til dig og din hund

Skræddersyet Hundetræning

Vær med hele vejen

Privat undervisning

Få svar på dine spørgsmål

Indkøbskurv