Kun døde fisk flyder med strømmen

.. Tænk sig, at kunne sige man har været med til at revolutionere den ellers meget traditionsrige hundetræning i Danmark. Størstedelen af hundeejere kan nikke genkendende til, at melde sig ind i sin lokale hundeklub, om man søgte hvalpetræning, havde en unghund eller en ældre pelset ven. Her socialiserede man, slap hundene løs, og hvis kommandoerne ikke virkede hjalp man lige til med en korrigering eller to. Det eksisterer stadig, og da vi ikke helt kan finde logikken i den gammeldags måde at træne hund på, har vi blot fundet en sjovere, nemmere og mere intuitiv måde, at træne sammen med sin hund.

 

Det leder os til et vigtigt spørgsmål; skal vi lave om på ting, som virker? Tager man et hurtigt tilbageblik på udviklingen, så virkede hestevognen jo, men det er lidt federe at køre bil. Fastnettelefonen havde vi alle, men nu er det smartere med en mobiltelefon, og sådan kunne vi blive ved. Pointen er, at vi tror og lever efter at man altid kan gøre det bedre, så det har onlinehund.dk gjort. Med inspiration fra heste-verdenen, hvor man som bekendt sender sin hest i træning, for efterfølgende at få den hjem, med de mest basale færdigheder. Og hvis man kunne gøre dét med heste, hvorfor så ikke med hunde?

Da Henrik og Bettina møder hinanden i 2011

Besluttes det at kombinere deres passion og lidenskab for hunde og heste, starter dét som skulle gå hen og blive Danmarks Største Online Hundetræning. Derfor kastede vi os ud i de hundetræningsophold man kender os for i dag. Det viste sig hurtigt at være en succes. Vi sørgede for at optage vores egne og vores kunders hunde når vi trænede, og lagde så efterfølgende denne rå-træning op på Facebook og Youtube.

 

Mod alle traditioner og tidligere måder at tænke hundetræning på, steg interessen for at kunne følge vores metoder, hjemme fra dagligstuen eller haven. Det var nu muligt på en mere struktureret og fokuseret måde, at kunne træne sin hund, helt selv - som blev fødslen på den træning, som i dag er blevet Danmarks Største Online Hundetræning.Nedenfor kan du læse mere om de nøglebegivenheder i vores historie, som har gjort os til dem vi er i dag.

2011 / Begyndelsen
Henrik, som altid har arbejdet med koncepter og nok er hovedårsagen til at du den dag i dag kan købe blomster på alverdens tankstationer, møder Bettina som har vundet Danmarksmesterskabet i Western Horsemanship og Trail 12 gange.
Sammen besluttede de at kombinere deres passion for hunde og heste. Dette skulle blive starten på den Online Hundetræning du kender i dag og opgøret med den gammeldags hundetræning var sat igang.

Mød familien hos Onlinehund.dk

Henrik hund om os

Henrik Ljungstrøm

Founder & mentalist hos onlinehund.dk

Innovativ og energisk hundementalist med et ustoppeligt drive

Vi skal lave om på ting der virker, det er sådan vi driver innovation og konstant opnår udvikling. Sådan havde jeg det med den hundetræning, som jeg selv har dyrket i mange år. Det måtte kunne gøres både bedre og nemmere.. Derfor skabte jeg i 2011 et koncept om hvordan alle skulle kunne få en høflig familiehund, og et årti senere må det siges at være lykkedes.

 

Nu er det min vigtigste opgave, fortsat at tænke i nye baner, og sikre at vi til stadighed engang kan gøre det ligeså godt, som i alle fortjener det - og så er jeg jo også bare hundetræner.

bettina hund om os

Bettina Ljungstrøm

Manager hos onlinehund.dk

Struktureret og arbejdsom persona med en stærk intuition

Bag enhver mand, står en stærk kvinde, og det kan jeg sagtens tilslutte mig. Sammen med Henrik, har vi opbygget Onlinehund.dk til det du ser i dag, og med tiden har vi drevet og fordelt opgaverne imellem os og teamet. Mine primære opgaver vedrører planlægning på vores gård i Faxe, hvor vi hele tiden arbejder for at  producere det indhold vores kunder har behov for. 

 

Oveni det praktiske ansvar, både som hustru og medstifter, mærker kunderne mig mest i vores gratis Gæstebog på Facebook, hvor vi deler tips, tricks og vejledning. Ved siden af håndteringen af teamet og hundene, så har jeg også en utvistelig passion for heste, særligt Western Horsemanship og Trail, som har sikret mig 12 danmarksmesterskaber.

miguel hund om os

Miguel Ljungstrøm

Business developer & strategist hos onlinehund.dk

Energisk og imødekommende visionær, med en skæv tankegang

Livlig, glad og ganske imødekommende - hvorfor du også vil møde mig i vores support, skulle du have behov for svar eller en hjælpende hånd til at komme videre hos os. Ligeledes med hovedansvaret for det visionære aspekt hos Onlinehund.dk, er det mit mål at gøre vores hundetræning enkel, tilgængelig og vigtigst af alt, overkommelig.

 

Derfor har jeg forsøgt at gøre vores abonnement ordninger overskuelige og lettilgængelige, samtidig med at gøre din oplevelse hos os så problemfri og bekvemmelig som mulig.

Opsøger du et samarbejde eller har du et projekt i tankerne, så er jeg altid klar på en samtale

Katrine profil hund

Katrine Øland Frandsen

Marketingkoordinator hos onlinehund.dk

Munter og kreativ karakter, med forkærlighed for alle levende væsener

Min nysgerrige personlighed og min entusiasme for kreativitet driver mig til at holde mig ajour med de sociale trends, i en verden af marketing. Derfor sidder jeg med håndteringen af onlinehund.dk's marketing og diverse sociale medier. 

 

I hverdagen er jeg hunde-mor med stor passion, hvor jeg tager på lange cykel ture med min Staffordshire Bull Terrier - derfor glæder mig også til at byde alle komme ind i vores online univers hos Onlinehund.dk. Du er altid velkommen til at sende mig en mail, hvis du har spørgsmål

 

martina hund om os

Matina Rasmussen

Hundetræner hos onlinehund.dk

Fokuseret og resultatorienteret hundetræner, med et hjerte af guld

Hvis du har overvejet at deltage i én af vores Drive In's eller at få din hund i træning hos onlinehund.dk, så vil du komme til at møde mig. Jeg er både medtræner til vores Drive In arrangementer, men fungerer også som træner til vores 28 dages hundetræningsophold. 

 

Som en del af familien, har jeg været med fra den spæde start, og da det greb om sig og muligheden for at blive en del af Onlinehund bød sig, sprang jeg naturligvis til! Med 3 mindre børn selv, ved jeg om nogle hvordan man skal strikke sin hverdag sammen, for at få passet det hele ind, og samtidig få resultater med sin hundetræning.

profil billede Milena Rasmussen om os

Milena Rasmussen

Hundetræner hos onlinehund.dk

Tålmodig og målrettet hundetræner med flair for kreativ problemløsning

Min passion for at løfte dyr og mennesker, og gerne sammen, har ledt mig til en baggrund som både berider, pædagog og hundetræner. Med mere end 15 års erfaring, i at hjælpe kunder med at opnå bedre samarbejde med deres dyr, har jeg fundet en styrke i at formidle løsninger, så vi kommer i mål sammen.

 

Min begejstring når jeg ser hund og ejer blomstre, er det som driver mig - trods at udfordringen kan virke stor, er det faktisk de opgaver som jeg trives med. Jeg tror hvert eneste dyr har sin egen sjæl, og kun med gensidig respekt kan man finde et harmonisk samarbejde, baseret på forståelse og tillid.

Brug for personlig hjælp med din hund?

Så læs mere om vores personlige løsninger nedenfor.

Shopping Cart