Kun døde fisk flyder med strømmen

.. Tænk sig, ret og rank, at kunne sige man har været med til at revolutionere den ellers meget traditionsrige hundetræning i Danmark.

 

Vi kan alle nikke genkendende til, at melde sig ind i sin lokale hundeklub, om man søgte hvalpetræning, havde en unghund eller en ældre pelset ven. Her socialiserede man, slap hundende løs, og hvis kommandoerne ikke virkede hjalp man lige til med en korrigering eller to. Det eksisterer stadig, og da vi ikke helt kan finde logikken i den gammeldags måde at træne hund på, har vi blot fundet en sjovere, nemmere og mere intuitiv måde, at træne sammen med sin hund.

 

Det leder os til et vigtigt spørgsmål; skal vi lave om på ting, som virker?
Tager vi et super hurtigt tilbageblik på udviklingen, så virkede hestevognen jo, men det er lidt federe at køre bil. Fastnettelefonen havde vi alle, men nu er det smartere med en mobiltelefon, og sådan kunne vi blive ved. Pointen er, at vi tror og lever efter at man altid kan gøre det bedre, så det har vi gjort.

 

Vi hentede inspiration fra heste-verdenen, hvor man som bekendt sender sin hest i træning, for efterfølgende at få den hjem, med de mest basale færdigheder.

 

Hvis man kunne gøre dét med heste, hvorfor så ikke med hunde.

Da Henrik og Bettina møder hinanden i 2011

- beslutter de at kombinere deres passion og lidenskab for hunde og heste, starter dét som skulle gå hen og blive Danmarks Største Online Hundetræning.

 

Derfor kastede vi os ud i de hundetræningsophold i kender os for i dag. Det viste sig hurtigt at være en succes. Vi sørgede for at optage vores egne og vores kunders hunde når vi trænede, og lagde så efterfølgende denne rå-træning op på Facebook og Youtube.

 

Mod alle traditioner og tidligere måder at tænke hundetræning på, steg interessen for at kunne følge vores metoder, hjemme fra dagligstuen eller haven. Det var nu muligt på en mere struktureret og fokuseret måde, at kunne træne sin hund, helt selv.

 

Dette blev fødslen på den træning, som i dag er blevet til Danmarks Største Online Hundetræning.

Herunder i vores fold-ud menu, kan du læse lidt mere om nøglebegivenheder i vores historie.

Scroller du helt ned kan du også lære mere om hele vores team.

2011 / Begyndelsen
Henrik, som altid har arbejdet med koncepter og nok er hovedårsagen til at du den dag i dag kan købe blomster på alverdens tankstationer, møder Bettina som har vundet Danmarksmesterskabet i Western Horsemanship og Trail 12 gange.
Sammen besluttede de at kombinere deres passion for hunde og heste. Dette skulle blive starten på den Online Hundetræning du kender i dag og opgøret med den gammeldags hundetræning var sat igang.

Mød familievirksomheden Onlinehund.dk

Design uden navn (6)

Henrik Ljungstrøm

Innovativ og energisk med et ustoppeligt drive

Vi skal lave om på ting der virker, det er sådan vi driver innovation og konstant bliver bedre.

 

Sådan havde jeg det også med den hundetræning, som jeg selv har dyrket i mange år. Det måtte kunne gøres både bedre og nemmere.

 

Derfor skabte jeg inde i hovedet i 2011, et koncept om hvordan alle skulle kunne få en høflig familiehund, og nu et årti senere må det siges at være lykkedes. Nu er det min vigtigste opgave, fortsat at tænke i nye baner, og sikre at vi til stadighed engang kan gøre det ligeså godt, som i alle fortjener det.

 

... og når ja, så er jeg jo også bare hundetræner.

 

Skal du have fat i os så fang os her;

Support@onlinehund.dk

Bettina Ljungstrøm

Struktureret og arbejdsom med stærk intuition

Man siger jo at bag hver en mand står en stærk kvinde, og det kan jeg sagtens tilslutte mig 😉

 

Sammen med Henrik, har jeg opbygget Onlinehund til det du ser i dag, og med tiden har vi ledet og fordelt opgaverne imellem os.

 

Jeg står for den primære planlægning på vores gård i Faxe, så vi sørger for at få det rette og efterspurgte indhold ud til jer.

 

Oveni det praktiske ansvar, både som hustru og medstifter, mærker kunderne mig mest i vores gratis Gæstebog på Facebook, hvor vi hver eneste dag deler tips, tricks og vejledning med vores mange tusinde medlemmer.

 

... og når ja så har jeg også en utvistelig passion for heste, nærmere Western Horsemanship og Trail, som har sikret mig 12x Danmarksmesterskaber.

 

Skal du have fat i os kan du fange os her;
Support@onlinehund.dk

Design uden navn (8)
Design uden navn (12)

Miguel Ljungstrøm

Energisk og visionær med en skæv tankegang

Livlig, glad og ganske imødekommende - hvorfor du også vil møde mig i vores support, skulle du have behov for svar eller en hjælpende hånd til at komme videre hos os.

 

Ligeledes med hovedansvaret for det visionære aspekt hos Onlinehund.dk og Dogwhisperer, er det mit mål at gøre vores hundetræning enkel, tilgængelig og vigtigst af alt; overkommelig.

 

Derfor har jeg forsøgt at gøre vores uddannelesværktøjer overskuelige og lettilgængelige, samtidig med at gøre din oplevelse hos os så problemfri og bekvemmelig som mulig.

 

Ønsker du et projekt eller samarbejde med os så fang mig her;
Miguel@onlinehund.dk

Nadja Gliese

Livsglad og omsorgsfuld med øje for detaljen

Har du set vores fantastisk søde hunde på de sociale medier, eller hørt fra os i et nyhedsbrev, så har vi nok allerede mødtes ;-).

 

Jeg har ansvaret for vores marketing og sociale kanaler, hvor jeg står for vores indhold til både Facebook, Youtube og Instagram - og alt vores øvrige presse naturligvis. Derfor er det også vigtigt at det i får er meningsfuldt og inviterer jer ind i vores hverdag.

 

Da jeg er et kæmpe familiemenneske, betyder det derfor også alverdens at kunne byde alle jer velkommen ind i vores online univers, da vi jo er en evigt voksende familie her hos Onlinehund og Dogwhisperer.

 

Skal du have fat i mig så fang mig her;

Nadja@onlinehund.dk

Design uden navn (7)
Design uden navn (4)

Matina Rasmussen

Fokuseret og resultatorienteret med et hjerte af guld

Har du nogensinde overvejet at deltage i én af vores Drive In's eller at få din hund i træning hos os, så vil du møde mig.

 

Jeg er både medtræner til vores Drive In arrangementer, men fungerer også som træner til vores 28 dages hundetræningsophold.

 

Som en del af familien, har jeg været med fra den spæde start, og da det greb om sig og muligheden for at blive en del af Onlinehund bød sig, sprang jeg naturligvis til!

 

Med 3 mindre børn selv, ved jeg om nogle hvordan man skal strikke sin hverdag sammen, for at få passet det hele ind, og samtidig få resultater med sin hundetræning.

 

Skal du have fat i os kan du fange os her;
Support@onlinehund.dk

Milena Rasmussen

Tålmodig og målrettet med flair for kreativ problemløsning

Min passion for både at løfte dyr og mennesker, og gerne sammen, har ledt mig til en baggrund som både berider, pædagog og hundetræner.

 

Med mere end 15 års erfaring, i at hjælpe kunder med at opnå bedre samarbejde med deres dyr, har jeg fundet en styrke i at finde og forklare løsninger på mange forskellige måder, sådan at jeg sørger for at vi kommer i mål sammen.

 

Min begejstring når jeg ser hund og ejer blomstre, er virkelig det som driver mig, og selvom udfordringen til tider kan virke stor, er det faktisk de opgaver som jeg finder aller sjovest.

 

Jeg tror på, at hvert eneste dyr har sin egen sjæl, og kun med gensidig respekt kan man finde et harmonisk samarbejde, baseret på forståelse og tillid.

 

Skal du have fat i os kan du fange os her;
Support@onlinehund.dk

Design uden navn (13)

Brug for personlig hjælp med din hund?

Så læs mere om vores personlige løsninger nedenfor.

Shopping Cart