Privatlivspolitik

Denne Privatlivspolitik beskriver onlinehund.dk’s politik angående indsamling, brug, videregivelse og overførsel af visse oplysninger, herunder dine personlige oplysninger.

Se afsnittet “Kontakt os” nedenfor for instruktioner om, hvordan du kontakter os. Denne Privatlivspolitik gælder for din brug af onlinehund.dk-tjenesten. Brug ikke onlinehund.dk-tjenesten, hvis du ikke kan acceptere denne Privatlivspolitik.

Bemærk venligst, at denne Privatlivspolitik indeholder hyperlinks, der muligvis kun er tilgængelige via vores websted. Hvis du læser denne Privatlivspolitik via visse onlinehund.dk-kompatible enheder, kan det således være nødvendigt at gå ind på onlinehund.dk/privatlivspolitik for at kunne se disse hyperlinks.

Indsamling af oplysninger

Vi modtager og lagrer oplysninger om dig såsom:

 • Oplysninger, du giver os: Vi indsamler oplysninger, som du giver til os. Dette kan bl.a. være:
  • Navn, e-mailadresse, bopælsadresse eller postnummer, betalingsmåde og telefonnummer.
 • Oplysninger, vi indsamler automatisk: Vi indsamler oplysninger om dig og din interaktion med os, din brug af vores tjeneste, applikationer, websteder, værktøjer og kundeservice.
 • Oplysningerne kan omfatte:
  • din aktivitet på onlinehund.dk-tjenesten, bl.a. valgte titler, afspilningshistorik og søgeforespørgsler;

Brug af oplysninger

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler, til at analysere, administrere, forbedre og personalisere vores tjeneste samt i forbindelse med vores markedsføring til dig og andre, herunder bl.a. til at håndtere din registrering, dine bestillinger og betalinger, og til at kommunikere med dig om dette og andet. Vi kan f.eks. bruge de oplysninger, vi indsamler, til formål såsom:

 • at forhindre, opdage og undersøge potentielt forbudte eller ulovlige aktiviteter, herunder svindel, og håndhæve vores vilkår (f.eks. at fastlægge, hvorvidt du opfylder betingelserne for en gratis prøveperiode);
 • at sende dig e-mails, push-beskeder eller anden korrespondance og reklamer vedrørende vores tjeneste, herunder nyhedsbreve, meddelelser om nye onlinehund.dk-funktioner, særtilbud fra onlinehund.dk, markedsføringsmeddelelser og forbrugerundersøgelser. Undertiden indgår vi partnerskaber med virksomheder, hvis produkter, vi tror, vil interessere vores medlemmer. Sammen med disse partnere kan vi sende markedsføringsmeddelelser og/eller vise webbaserede annoncer på deres vegne, i det omfang lovgivningen tillader det. Se afsnittet “Dine beøvrigejelser” i denne politik for information om fravalg af markedsførings-e-mails og push-beskeder samt dine muligheder i forbindelse med andre former for reklamer.

Videregivelse af oplysninger

 • Sociale netværkstjenester: Hvis du vælger at benytte dig af vores sociale funktioner eller bruge sociale plugins, som er tilgængelige gennem vores websted, vælger du at videregive oplysninger i henhold til afsnittet Deling via sociale netværk nedenfor.
 • Oplysninger, du gør offentligt tilgængelige: Når du bruger onlinehund.dk-tjenesten, vil du have mulighed for at offentliggøre anmeldelser og andre oplysninger, som vil kunne ses af alle. Vær opmærksom på, at når du offentliggør sådanne oplysninger, vil de være offentligt tilgængelige, og vi er ikke ansvarlige for tredjeparters brug af oplysninger, som du offentliggør gennem vores tjeneste.
 • Andre med adgang til din konto: Hvis du deler eller på anden måde giver andre lov til at øvrige adgang til din konto, vil de kunne se dine oplysninger, herunder i visse tiløvrigelde personlige oplysninger som f.eks. afspilningshistorik, bedømmelser, anmeldelser og kontooplysninger (herunder din e-mailadresse og andre oplysninger under Din konto). Dette gælder også, hvis du bruger vores profilfunktion. Se afsnittet Profiler i denne politik for mere information.
 • Aggregerede eller anonyme oplysninger: Vi kan tilvejebringe analyser af og oplysninger fra eller om vores brugere i aggregeret eller anonym form til partnere, Tjenesteudbydere og andre tredjeparter.

Deling via sociale netværk

 • Sociale funktioner: Vores sociale funktioner gør det muligt at dele oplysninger, f.eks. hvad du ser på onlinehund.dk, og hvad du anbefaler. Disse oplysninger kan deles inden for onlinehund.dk samt på andre sociale netværk og i andre forbindelser. Du kan vælge at bruge vores sociale funktioner ved at tilknytte et eller flere sociale netværk til din onlinehund.dk-konto. Tilknytning af din onlinehund.dk-konto til en social netværkstjeneste og din brug af vores sociale funktioner er underlagt vores Vilkår for brug af sociale netværk samt denne Privatlivspolitik. Læs vores Vilkår for brug af sociale netværk for mere information om vores sociale funktioner, f.eks. de oplysninger, vi indsamler, bruger og videregiver, og hvordan du fjerner tilknytningen eller på anden måde udøver dine beøvrigejelser vedrørende brug af disse funktioner.
 • Sociale plugins: Udover vores sociale funktioner kan onlinehund.dk, på visse dele af vores websted, have sociale plugins, bl.a. fra Facebook, Twitter og Google+, som gør det muligt for dig at dele oplysninger på disse platforme. Disse plugins drives af de sociale netværk og er underlagt deres brugerbetingelser og privatlivspolitikker. onlinehund.dk har ikke kontrol over, hvordan disse sociale netværk driver deres plugins. Du bør læse deres brugerbetingelser og privatlivspolitikker, får du bruger dem.

Dine beøvrigejelser

Hvis du ikke længere ønsker at modtage bestemte former for kommunikation fra os via e-mail, skal du blot åbne linket “E-mailindstillinger” på siden “Din konto” på vores websted og fjerne markeringen i de relevante felter for at afmelde meddelelserne eller klikke på afmeldingslinket i e-mailen. Vær opmærksom på, at der er visse meddelelser fra os, som du ikke kan afmelde, f.eks. beskeder om kontotransaktioner.

Dine rettigheder

Du kan bede om adgang til dine personlige oplysninger eller rette og opdatere gamle eller unøjagtige personlige oplysninger, vi har om dig. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at gå til “Din konto” på vores websted, hvor du kan tilgå og opdatere en række oplysninger om din konto, bl.a. dine kontaktoplysninger, faktureringsoplysninger og forskellige andre kontorelaterede oplysninger (f.eks. smagspræferencer og indhold, som du har bedømt, samt anmeldelser). Du skal være logget ind for at kunne tilgå “Din konto”. Se også afsnittet “Dine beøvrigejelser” i denne politik for yderligere information om dine muligheder vedrørende dine oplysninger.

Du kan også bede os om at slette personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, hvis oplysningerne ikke længere er nødvendige for at levere tjenesten til dig, eller af hensyn til vores fakturering, fortegnelser eller af andre lovlige årsager. Såfremt du ønsker dette gjort, eller hvis du har spørgsmål om, hvordan vi behandler personlige oplysninger, bedes du kontakte os på denne side

Sikkerhed

onlinehund.dk træffer rimelige administrative, tekniske, fysiske og ledelsesmæssige forholdsregler for at beskytte dine personlige oplysninger mod tab, tyveri, herunder uautoriseret adgang, brug og ændringer. Vi kan f.eks. benytte Secure Sockets Layering (SSL), som er en branchestandard for visse af dine overførsler til os, for at kryptere visse personlige oplysninger, som du sender til os under registrerings- og tilmeldingsprocessen.

Desværre kan intet sikkerhedssystem garanteres at være 100 % sikkert. Følgelig kan vi ikke garantere, at dine oplysninger er sikre, og kan ikke tage ansvar for uretmæssig adgang til dem. Ved at bruge vores tjeneste, herunder vores websted og brugergrænseflader, eller ved videregivelse af oplysninger til os, uanset ad hvilken informationskanal, giver du dit samtykke til, at vi må kommunikere med dig elektronisk om sikkerhed, fortrolighed og administrative forhold vedrørende din brug af onlinehund.dk-tjenesten.

For at kunne give dig nem adgang til din konto og til brug for administration af onlinehund.dk-tjenesten implementerer vi teknologi, der gør os i stand til at genkende dig som kontoejer og give dig direkte adgang til din konto uden at bede dig om at indtaste en adgangskode eller anden brugeridentifikation igen, når du vender tilbage til onlinehund.dk-tjenesten. For at fjerne adgangen til din onlinehund.dk-konto fra dine enheder skal du (a) gå til “Din konto” (bemærk, at deaktiveringen muligvis ikke sker øjeblikkeligt) eller (b) slette dine onlinehund.dk-indstillinger fra enheden (trinene kan variere alt efter enheden, og det er ikke muligt på alle enheder). Du er ansvarlig for at holde adgangsoplysningerne til din konto fortrolige og for at begrænse adgangen til den computer eller enhed, du bruger til at tilgå din onlinehund.dk-konto. Om muligt bør brugere af offentlige enheder og enheder, der deles med andre, logge ud efter hvert besøg. Hvis du sælger eller returnerer en computer eller onlinehund.dk-kompatibel enhed, bør du forinden logge ud og deaktivere enheden. Hvis du ikke passer på din adgangskode og enhed eller ikke logger ud eller deaktiverer enheden, kan efterfølgende brugere øvrige adgang til din konto, herunder dine personlige oplysninger.

Ændringer i denne politik

onlinehund.dk kan fra tid til anden ændre denne privatlivspolitik, vilkårene for brug af sociale netværk eller dokumentet om cookies og internetannoncer. Sådanne ændringer tråder i kraft med det samme, men vil først gælde for eksisterende medlemmer 30 dage efter offentliggørelsen (medmindre andet oplyses).

Overførsel af oplysninger

Eftersom internettet er et globalt miljø, indebærer det at bruge internettet til at indsamle og behandle oplysninger nødvendigvis overførsel af data på internationalt niveau.

Opdateret og gældende for nye og eksisterende medlemmer: 1. juni 2021.

Indkøbskurv