3, 7, 14, 28 dages eller 2 måneders hundetræning

Få en høflig hund med et intensivt hundetræningsophold

Bryd din hunds dårlige vaner nu

Vil du gerne have en høflig familie hund? Få din hund i et intensivt træningsophold - vælg mellem 3, 7, 14, 28 dage, eller 2 måneders ophold.

Vaner er noget vi gør helt automatisk gør uden den store eftertanke om hvordan - vi gør det bare. Når vi cykler, gør vi det uden at tænke over det. Hundens og menneskets hjerne er ens på dette område, og det er langt sværere at bryde en vane, end at tilegne sig en ny og sundere vane. Når vi som hundeejere skyder genveje i hundetræningen, ender det med at blive til dårlige vaner.

Det tager 21 -28 dage at bryde en dårlig vane og herefter tilegne sig en ny. Lad os hjælpe dig med et intensivt hundetræningsophold, hvor vi kommer hundens udfordringer, og dårlige vaner til livs. Så kan du bruge mere kvalitetstid sammen med din hund, uden den uønsket adfærd.

Har du spørgsmål til vores hundetræningsophold så skriv eller ring til os på +45 20 49 62 13  // support@onlinehund.dk

Praktisk information

Lokation

Træningsopholdet er enten i Danmark eller Spanien

Hundetræner Matina:
Hyldevænget 14, Hårlev, Danmark

Hundetræner Henrik & Bettina:
Torrox Costa - Malaga - Spanien

Aflevering

Hunden afleveres og hentes efter aftale med din træner - dog ALTID på samme tidspunkt

Afleveringen tager ca. 1 time, hvor forløbet bliver gennemgået med din hundetræner.

 

Afhentning

Afhentning af hunden tager ca 2 timer.

Sammen med hundetræneren gennemgår I hvad hunden har lært. Du modtager instrukser i hvordan træningen skal fortsætte derhjemme.

 

Foder & Helbred

Vi kræver at du medbringer eget foder så vi ikke forstyrrer hundens mave med nyt foder.

Hunden SKAL være behandlet mod utøj inden aflevering, og der skal informeres om allergier og helbred

 

**Udfordringer med alene hjemme vil typisk kun være muligt at komme i mål med, ved booking af 28 dages træning.

3, 7, 14, 28 dages eller 2 mdr. professionel hundetræning

Forskellen i vores hundetræningsophold, modsat den traditionelle hundetræning er, at vi tager os af din hund i optil 2 måneder. Vores hundetrænere bryder de dårlige vaner sammen med din hund, og tillægger den nogle nye og sunde vaner.

Hos os er der ingen hverdagsfejl, som oftest vil opstå, hvis man både skal passe sit eget liv, job, børn og hundetræning i en travl hverdag. Vores hundetrænere er 110% engagerede og besidder både den nødvendige tålmodighed, knowhow, redskaber, teknikkerne og erfaringen til skabe en fundamental ændring i din hunds adfærd.

Få udryddet den negative stress

De to typer stresshormoner man kan finde i hunden er adrenalin og kortisol. Adrenalin er den positive stress, som vi bruger i træningen af din hund til ny indlæring. Kortisol, er den negative stress, der samler sig i kroppen.

Det kræver 6-8 dage uden negativ stress, for at fjerne kortisol.  Vores hundetrænere er uddannet i at finde den rette komfortzone mellem øvelserne, hvor der kan hviles, og den negative stress ikke opstår. Vi fokuserer på at øge serotoninen i hunden, som er med til at skabe en rolig hund og lykkelig hund.

 

Vores træningshunde er vores kollegaer

Din hund ville komme til at møde vores træningshunde, som alle er trænet til at have den ønskede adfærd i forskellige situationer - som du vil kunne møde når du får gæster, går tur i parken eller andre uventede forhold. Hunde kopierer andres adfærd og derfor er vores træningshunde en de redskaber, vi bruger i træningen med din hund.

Vores træningshunde er ligeglade med jeres hund, og opildner ikke til unødvendig leg, udfald eller reagerer på gøen fra din hund. De har lært at det ikke kan betale sig. Dette vil din hund hurtigt kopiere, og komme uønsket adfærd til livs.

Din hund er i trygge hænder hos os

Alle ophold vil være forskellige, alt efter hundens udfordring. Din hund vil blive tilknyttet og lokaliseret hos en primær træner, men vil komme til at møde begge trænere, når vi opstiller forholdene fra den virkelige verden.

Vores trænere er mere end kvalificeret til at træne netop din hund - udover at have trænet hund professionelt i mange år, har begge vores trænere hunde privat. Din hund vil være i trygge hænder hos os, lige meget hvilken af vores to trænere du får tilknyttet - vi træner nemlig efter den samme filosofi.

simplero app

Download our app today!

...where we've gathered more than 1000+ dog training videos in one membership

Iphone onlinehund.dk

Handelsbetingelser for booking

Ved at afgive en bestilling af en vores produkter, accepterer du vores handelsbetingelser.

Brug for personlig hjælp med din hund?

Så læs mere om vores personlige løsninger nedenfor.

Online Hundetræning

Danmarks Største Online Hundetræning

28 dages hundetræning

Få en høflig hund

Telefoncoaching

Vejledning til dig og din hund

Skræddersyet Hundetræning

Vær med hele vejen

Privat undervisning

Få svar på dine spørgsmål

Indkøbskurv