14 - 28 dages hundetræning

Intensivt hundetræningsophold - Få en høflig familiehund på 14 - 28 dage

Bryd vanen - Det tager kun 28 dage

Du kender det sikkert fra dit eget hverdagsliv, over tid foretager vi handlinger igen og igen, som til sidst ender med at blive dårlige vaner.

Det samme sker også for din hund. Vi forsøger alle at gøre det rigtigt, men i en travl hverdag kan det være svært altid at have motivationen eller overskuddet, til ikke at skyde genvej når det kommer til din hundetræning. Ligesom med os mennesker, så ender disse genveje med at blive dårlige vaner.

Vaner er noget vi gør helt automatisk, vi tænker derfor ikke over hvordan vi skal reagere i bestemte situationer, vi gør det bare. Ligesom når vi har lært at cykle, det gør vi oftest uden nødvendigvis at tænke over det.

Hunden og menneskets hjerne er ens på dette område, og det er langt sværere at bryde en vane, end det er at tilegne sig en ny og sundere vane.

Det tager tid for både dig og din hund, mere bestemt cirka 21 til 28 dage at bryde en dårlig vane og herefter tilegne sig en ny. Dette er dog ekstremt vigtigt at overholde, for at opnå den optimale succes i din træning.

Lad os derfor hjælpe dig med at bryde de dårlige vaner, med et intensivt hundetræningsophold hvor vi kommer de fleste udfordringer, og dårlige vaner til livs. Så kan du bruge mere kvalitetstid sammen med din hund, uden uønsket adfærd.

 

Praktisk Info:

 • Hav mad med til din hund, så vi ikke ødelægger dens mave med nyt mad.
 • Din hund skal være behandlet mod utøj.
 • Det tager cirka 1 time, at afleverer din hund, her gennemgår vi forløbet sammen.
 • ALENE HJEMME - Udfordringer med alene hjemme vil typisk kun være muligt at komme i mål med, ved booking af 28 dages træning.

Lokation

 • VI tilbyder både hundetræningsophold i Slagelse og i Hårlev, tæt ved Køge.

Aflevering / Afhentning

 • Din hund afleveres og afhentes altid på samme tid. Tidspunktet aftales individuelt med din træner, for maksimum fleksibilitet.
 • Det tager cirka. 2 timer, at afhente din hund. Her går vi grundigt igennem de ting din hund har lært, og sammen laver vi en plan for hvordan din videre træning skal fortsætte derhjemme.

Priser

 • 28 dages hundetræning – 37.995.-
 • 14 dages hundetræning - 23.995.-

Betaling

 • Kan du IKKE gennemføre betaling, kan det skyldes en naturlig beløbsgrænse på VISA/Mastercard på 25.000 DKK/Måned.
  Din bank vil kunne hæve denne beløbsgrænse.

Spørgsmål

 • Har du spørgsmål til vores 28 dages hundetræning, så skriv endelig til os på
  support@onlinehund.dk

Kom af med den negative stress i din hund

Kort sagt findes der 2 typer stresshormoner, adrenalin og kortisol.

 • Adrenalin, er den positive stress som vi bruger i træningen af din hund til ny indlæring.
 • Kortisol, er den negative stress, der deponerer sig i kroppen, lidt ligesom en depotpille.

Derfor er det vigtigt at finde en komfortzone mellem øvelserne, hvor der kan hviles, og den negative stress ikke opstår.

Det tager som regel 6-8 dage uden negativ stress, for at få denne kortisol ud af din hund igen. Dette sørger vi naturligvis for, således at når du møder din hund igen, at den er helt uden negativ kortisol.

Vores træningshunde er vores kollegaer

På alle træningsophold hos os, vil din hund komme til at møde vores træningshunde. De er trænet til at agere i de forskellige situationer, som du vil kunne møde når du får gæster, går tur i parken eller andre uventede forhold. Hunde er rigtig gode til at kopiere andre hunde, og derfor er dette et rigtig godt redskab, i træningen med din hund.

Vores træningshunde er ligeglade med jeres hund, og opildner ikke til unødvendig leg, udfald eller reagerer på gøen fra din hund. De har lært at det ikke kan betale sig. Dette vil din hund hurtigt kopiere, og komme uønsket adfærd til livs.

 

28 dages professionel hundetræning

Den helt store forskel i vores hundetræningsophold, modsat den traditionelle hundetræning er, at vi tager os af din hund i en hel 28 dages periode. Her er det os, som bryder de dårlige vaner, sammen med din hund, og tillægger den nogle helt nye og sunde vaner, som kan betale sig for din hund.

Gør det du er bedst til, det gør vi. Vi laver ikke de små hverdagsfejl, der næsten altid vil opstå, hvis man både skal passe sit eget liv, sit job, sine børn og så også sin hundetræning, i en travl hverdag.

Vi har tålmodigheden, knowhow, redskaberne, teknikkerne og erfaringerne til at gøre det korrekt hver gang.

Mød vores trænerteam

Alt efter udfordring, kapacitet og ledige tider har vi lige nu 4 forskellige træner, som alle er eksperter i at træne ro, og har trænet efter vores metoder i årevis. Til sammen har vi nok trænet 1500+ forskellige hunde.

Alle ophold vil være forskellige, alt efter din udfordring. Din hund vil blive tilknyttet en primær træner, men vil med al sandsynlighed komme til at møde én eller flere af vores andre trænere, når vi skal opstille de forhold du møder ude i den virkelige verden.

Lige nu består vores trænerteam af Henrik, Milena, Bettina og Matina, som du også kan læse mere om her.

Udover at træne hund professionelt, har alle vores trænere også hund privat og har haft det i mange år. Derfor Uanset hvilken træner du får tilknyttet, vil din hund være i trygge hænder hos os, da vi alle deler samme træningsfilosofi. Når alt kommer til at fortjener alle en høflig familiehund.

Brug for personlig hjælp med din hund?

Så læs mere om vores personlige løsninger nedenfor.

Online Hundetræning

Danmarks Største Online Hundetræning

28 dages hundetræning

Få en høflig hund

Telefoncoaching

Vejledning til dig og din hund

Skræddersyet Hundetræning

Vær med hele vejen

Privat undervisning

Få svar på dine spørgsmål

Indkøbskurv