Drive in

Mangler du svar på dine spørgsmål, vejledning til dine teknikker eller leder du blot efter at sætte et skub i hundetræningen?

Deltag til vores fælles hundetræning

TRÆKKER DIN HUND?

Ønsker du at skabe de bedste forudsætninger for netop din hunds træning? Deltag i vores eftertragtede to timers fællestræning i Slagels og kom i gang med din træning!

Med max 10xhunde er der masser af plads til at få hands-on vejledninger fra vores to trænere under fælles træningen.

Vores Drive In er forbeholdt vores medlemmer, der kræves dermed et aktivt medlemskab for at deltage. Der er intet krav om hvor langt i er kommet med hundetræningen - i skal blot have kendskab til de 6 basale øvelser. Er du ikke allerede er medlem, kan du blive det her.

Praktisk information

Til Drive In har du mulighed for at opleve de basale teknikker på din egen hund, få 1-til-1 hjælp af vores trænere, modtage input til hvordan du genopretter eventuelle fejl, hvis det alligevel skulle være gået galt samt få svar på de spørgsmål man som hundeejer må have.

De to timers fællestræning er til dig der ønsker, at kickstarte jeres træning, komme godt fra start med din hvalp og vores træningsmetode eller til jer som ønsker at genoprette eventuelle fejl, der måtte være oparbejdet over tid.

Drive In afholdes på
Slagelsesvej 21, Slagelse

 

Træningen afholdes
søndage kl.: 10:00-12:00

 

Man må gerne deltage flere personer om én hund

 

Prisen for én hund
er 995.-

 

Mød vores Drive In hundetrænere

Milena Rasmussen

Med mere end 15 års erfaring, i at hjælpe kunder med at opnå bedre samarbejde med deres dyr, har jeg fundet en styrke i at formidle løsninger, så vi kommer i mål sammen.

Matina Rasmussen

Som en del af familien, har jeg været med fra den spæde start. Med 3 mindre børn selv, ved jeg hvordan man skal strikke sin hverdag sammen, og samtidig få resultater med træningen

Brug for personlig hjælp med din hund?

Så læs mere om vores personlige løsninger nedenfor.

Online Hundetræning

Danmarks Største Online Hundetræning

28 dages hundetræning

Få en høflig hund

Telefoncoaching

Vejledning til dig og din hund

Skræddersyet Hundetræning

Vær med hele vejen

Privat undervisning

Få svar på dine spørgsmål

Indkøbskurv