SKRÆDDERSYET HUNDETRÆNING

Dan rammerne for dit helt eget hundetræningsforløb. Et forløb til dig og din hund, der passer ind i en travl hverdag med job, fritidsaktiviteter & børn

Hands-on hundetræning - for både ejer og hund

Sammen skræddersyer vi et forløb over 5 træninger, med fokus på dig og din hunds udfordringer, hvad end det måtte være problemer med at trække, gå pænt, udfald eller noget helt andet. I dette hundetræningsforløb undgår du de mest gængse faldgruber, når det kommer til effektiv hundetræning.

Der vil være rig mulighed for at få afklaret spørgsmål, og netop få den nødvendige hands-on undervisning, for både dig og din hund. Ud fra din egen erfaring, giver vi dig input til hvordan du genopretter eventuelle fejl, hvis det skulle være gået galt tidligere. Vi laver et forløb sammen, som sikrer succes i træningen både nu, men også i fremtiden.

Vær med til at danne rammerne for dit helt eget hundetræningsforløb, i en travl hverdag, både med job, fritidsaktiviteter og børn.

Praktisk information

Lokation

Hundetræner Matina:
Hyldevænget 14, Hårlev
Hundetræner Dennis:
Eskemosevej 1, Næstved

Opstart

Din valgte træner vil kort efter booking kontakte dig på telefon eller mail, og foreslå dato for den første træning eventuelt kan foregå. Sammen finder i en opstartsdato.

Træninger

Alle træninger er af 1.5 times varighed og vil primært foregå i hverdage i tidsrummet 08.00-16.00 eller efter indbyrdes aftale med din træner.

 

Betaling

5 x 1.5 times træning - 9.995.-

Udfordringer med betalingen? Det kan det skyldes beløbsgrænsen på VISA/Mastercard på 25.000 DKK/mdr. Din bank kan hæve grænsen.

*Det er ikke muligt at kombinere adresserne.
*For at sikre det bedst mulige forløb skal forløbet afsluttes indenfor 6 måneder, fra første træning. Træninger som ikke er brugt indenfor denne periode, vil gå tabt.

Mød vores hundetrænere

Vores hundetrænere er eksperter i den hundetræningsfilosofi, vi går ind for hos Onlinehund.dk. Uanset hvilken én af vores kvalificerede hundetræner du møder vil din hund være i trygge hænder hos os.

Vil du gerne have en høflig hund? Vi har samlet succesfuldt trænet over 2600+ forskellige hunde, efter vores metoder.

Matina Rasmussen

Hyldevænget 11, Hårlev

Hyldevænget 14, 4652 Hårlev

"Som en del af familien, har jeg været med fra den spæde start. Med 3 mindre børn selv, ved jeg hvordan man skal strikke sin hverdag sammen, og samtidig få resultater med træningen"

Henrik & Bettina

Malaga, Spanien

Andalucien, Spanien

"Fra skabelsen af Dogwhisperer.dk til Onlinehund.dk, har vi opbygget det du ser i dag. I dag styrer vi virksomheden fra Spanien, hvor vi forsat træner hunde.. Bare på spansk"

simplero app

Download vores APP!

med simplero og træn din hund på farten

SPECIAL PROMO 50% OFF

Handelsbetingelser for booking

Ved at afgive en bestilling af en vores produkter, accepterer du vores handelsbetingelser.

Brug for personlig hjælp med din hund?

Så læs mere om vores personlige løsninger nedenfor.

Online Hundetræning

Danmarks Største Online Hundetræning

28 dages hundetræning

Få en høflig hund

Telefoncoaching

Vejledning til dig og din hund

Skræddersyet Hundetræning

Vær med hele vejen

Privat undervisning

Få svar på dine spørgsmål

Indkøbskurv