DEN ENESTE GUIDE DU HAR BRUG FOR!

Oplever du udfordringer med din hund?
Den trækker måske, kan ikke være alene hjemme, eller bliver helt hysterisk når i er ude at gå, der kommer fugle, biler eller måske bare andre mennesker og hunde på gåturen?

Vi hjælper både før og efter!

Denne guide indeholder ALT hvad du har brug for, til at få en høflig familiehund.

Du får en udførlig step-by-step guide, både til dig med hvalp, unghund eller senior!

Inklusiv 30min telefoncoaching

Udførlig og nem at følge

8 timers videomateriale samt artikler

30min telefoncoaching Din Ultimative Hundetræningsguide -1

FOR KUN 499.- FÅR DU DEN PERFEKTE GUIDE TIL ALT DIN HUNDETRÆNING INKLUSIV 30MIN TELEFONCOACHING

(VÆRDI 995.-)

DU ER 8 AFSNIT FRA EN HØFLIG FAMILIEHUND!

Dette skal du vide

I dette afsnit har vi sammensat et udpluk af vores vigtigste grundregler, den grundlæggende del af vores filosofi samt en opsummering af de redskaber vi mener du bør have kendskab til før du begynder træningen.

Forstå din hund

Ét af de mest essentielle elementer i succesfuld hundetræning, er forståelsen af hunden. I dette afsnit vil du lære om hundens domesticeringsprocesser, hvorfor hunden opfører sig som den gør samt hvad der driver og motiverer hunden.

Hvalpetræning

Dette afsnit er til dig som har fået en hvalp. Afsnittet er en samling af videoer, som nye hundeejere vil have til gavn af. Du får diverse redskaber til at komme godt fra start med din nye bedste ven.

De 3 faser

Vi træner efter vores helt egen unikke metode, nemlig REASOM metoden - Reward Energy and State of mind. Beløn og anerkend den rolige energi og sindstilstand. Sammen med de 3 faser og REASOM metoden, mener vi at man bedst opnår en hund i balance.

Impulskontrol

Èn af de største årsager til, at du har udfordringer med din hund, er fordi den er stresset. Hvis ikke man er opmærksom, ophober der sig nemt negativ cortisol hos din hund, som gør den urolig. Lad os hjælpe dig med en rolig hund!

Her starter din træning

Nu er du klædt på med den basale viden om vores træningsprincipper. Næste del introducerer dig til vores 6 basale øvelser og de 3 faser - som beskriver det centrale udgangspunkt for hele vores filosofi reasom - reward, energy and state of mind.

Socialisering

Der findes mange opfattelser af hvordan man socialiserer hunde og hvad socialisering indebærer. I dette afsnit vil formidle vores syn på hvordan en sund og bæredygtig socialisering foregår hos både hvalpe og voksne hunde.

Alene hjemme

 Frustrerer det dig at efterlade hunden derhjemme, uden man ved at den er tryg? Vi guider dig igennem fra start til slut, så du inden længe kan komme din hunds alene hjemme problemer til livs. Vi tror på simple og langvarige løsninger, hvor alle kan være med.

Mere end 10.000 hunde bliver aflivet hvert år, primært på grund af adfærdsproblemer. Det skal simpelthen stoppes her og nu. Bliv derfor en del af 15.000+ andre, og kom med på rejsen til at få en høflig familiehund.

DET KAN IKKE BLIVE NEMMERE

FÅ EN ROLIG FAMILIEHUND I DAG!

Brug for personlig hjælp med din hund?

Så læs mere om vores personlige løsninger nedenfor.

Online Hundetræning

Danmarks Største Online Hundetræning

28 dages hundetræning

Få en høflig hund

Telefoncoaching

Vejledning til dig og din hund

Skræddersyet Hundetræning

Vær med hele vejen

Privat undervisning

Få svar på dine spørgsmål

Indkøbskurv