28 DAGES HUNDETRÆNING

Det behøver ikke at være så svært

Følg hundens træning igennem 28 dage

Kunne du tænke dig at se hvor hurtigt du kan komme i mål med din udfordring? Vi har lavet et 28 dages hundetræning kursus, hvor vi viser hundes udvikling, som vi har haft i træning. Det tager cirka 21 dage at at vænne sig af med en dårlig vane, og erstatte den med en ny, og det er netop dét vi gør i dette kursus. Følg med fra start til slut!

Vi giver dig de rette redskaber

Medlemmer i vores online univers får fri adgang til over 500+ videoer, så alle kan komme i mål med nogle af de mest hyppige udfordringer hundeejere møder. Skal du være med?

Placeboard

Stress?

Èn af de største årsager til, at du har udfordringer med din hund, er fordi den er stresset. Hvis ikke man er opmærksom, ophober der sig nemt negativ cortisol hos din hund, som gør den urolig. Lad os hjælpe dig!

Placeboard

Rolig

Ønsker du også en hund, som er rolig, både derhjemme og på gåturen, uden at være nervøs for udfald eller at din hund trækker? Få de rette værktøjer til en rolig familiehund, som alle kan være sammen med.

Placeboard

Selvstændig

De fleste udfordringer udspringer sig i manglende selvstændighed hos din hund. Lær din hund at kunne passe sig selv, og ikke gøre sig afhængig af dig. Det vil give dig en gladere hund, både for dig og familien.

Se mere end 500+ træningsvideoer

Gør som 15.000+ andre

Bliv medlem af et lukket fællesskab

Få en rolig familiehund

... hvad siger kunderne?

Tommy Kessler

Super dejligt med hjælp og tips til at få en høflig hund, når man er ny hvalpe ejer, og prisen er også høflig! Kan varmt anbefales.

Melanie Katarina Holm Jensen

Har lige købt og set videoerne igennem, kan kun sige at jeg glæder mig til at komme igang med træningen med min gadehund ☺️.

Niels Jørgen Clausen

Jeg har lige købt Onlinehund. Jeg er godt tilfreds med det jeg har nået at se. Godt og pædagogisk fortalt, og så ser man det i praksis. Godt for os med almindelige familiehunde.

Susanne B. Jensen

Jeg er meget imponeret over de mange gode info, ang. hundetræning/ ens egen læring og omstilling til Hunden, det er Meget vigtig at vi som menneske ser problemet hos os selv. Og ikke hunden. Hunden ved jo ikke hvad den skal, hvis vi selv ikke engang kan vise den hvordan, vi vil tænker og Ønsker at då en stille og rolig venlig hund. Du er Henrik en mega dygtig hunde/ menneske kender….. jeg er selv meget betaget af din stille og rolige måde at fortælle om læring af hundens perspektiv.

Kaja

Jeg er stor fan af Henriks tilgang til hundeopdragelse/ pædagogik. Videoerne har været til stor støtte og inspiration for mig, og jeg kan varmt anbefale et medlemskab.

Marianne Kronmark Bullat

Jeg har allerede før min hvalp flyttede ind gjort flittig brug af onlinehunds kurser, og de har hjulpet mig utrolig meget, den bedste forberedelse man kunne ønske sig foran ny situation - nyt familiemedlem. Og det er netop familiehund jeg vil have, føler mig støttet på alle emner, videoerne er nøjagtige og fyldestgørende, man kan finde svar på mange spørgsmål - Henrik og Bettinas observationer er så værdifulde - filosofien bag er omfattende og inspiration til mit eget liv og livsstil - ro med to på. Kan absolut anbefale at man bliver medlem.

Tonny

Simpelthen super undervisning og instruktion. Alle hundeejere kan lære noget her. Både før og efter problemerne opstår. Kan absolut anbefales.

Anne Sofie Clement Schleppegre

Jeg har fået rigtig meget ud af træningen. Jeg har en spansk vandhund på snart 7 måneder, og vi har fulgt denne træning fra start. Han er utrolig balanceret og velopdragen (selvom han er teenager og meget hormonel, hæhæ). Det er en race, som har tendens til at være nervøse og reserverede, og min dreng er virkelig i ro med sig selv og cool med nye ting og indtryk. Det er fantastisk at opleve succes med sin træning - især når det er allerførste hund!

Jette

Jeg kan varmt anbefale onlinehund. Jeg har haft stor glæde og gavn af, at se videoerne og træne ud fra de 6 øvelser. Rart at der er lokale grupper vi kan træne sammen med, ud fra en fælles forståelse.

Charlotte

Så absolut en helt igennem fantastisk guidening og vejledning til en roligere familiehund. Vi kan kun give fuld score herfra. Nemt, lige til, familie venligt, alle får samme info og alle spørgsmål kan stilles 😊

Katharina

Utroligt godt struktureret træningsforløb, med øvelser der bliver grundigt vist og forklaret så alle kan være med. Ingen falske forhåbninger om lynhurtige resultater, men til gengæld for man redskaber der giver holdbare resultater du og din hund kan ha glæde af i alle situationer i hverdagen. Principperne virker også på hunde som først starter med træningen som voksne. Kan helt klart anbefales.

Ruth

Jeg har en hvalp på 12 uger. Meldte mig til den tidligere udgave inden jeg fik hvalpen og fortsatte herefter i onlinehund.dk. Har fået en god start med hvalpen efter at have set videoer om start med hundehvalp, alene hjemme mm Glæder mig til fortsat at få hjælp til opdragelsen af min dejlige hund.

Jack Jensen

Har 2 græske gadehunde, der formentlig har lidt trælse minder med hjemmefra. Her har diverse videoer fra Onlinehund.dk været en god “Sparringspartner”. Vil kraftigt anbefale, at har man nogle kedelige oplevelser med sin hund, så er Onlinehund.dk, stedet hvor der kan være rigtigt gode bud på, hvordan vi som hundeejere, kan få en god familiehund.

Helle

Jeg har flittigt brugt videoerne til inspiration i forbindelse med at vi fik hund sidste år. Derudover har jeg også gået på diverse andre hvalpe og unghundehold - og hvergang har jeg kunnet konstatere, at Henriks metoder er de stærkeste og dem, jeg uden sammenligning har fået mest ud af, har været nemmest for mig at implementere i en travl hverdag og som har resulteret i en afbalanceret hund, som både er legesyg, rolig og høflig. Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik og Onlinehund.dk.

Er du i tvivl om hvordan vi også kan hjælpe dig?

Få råd og vejledning

Vi hjælper dig i mål, også selvom det er virke svært. Bliv medlem af vores lukkede fællesskab, og få vejledning til netop din udfordring.

Når du har tid

Alting er meget sjovere, når man har tid og lyst. Som medlem kan du træne når og hvor du vil, sådan tror vi man kommer bedst i mål.

Hold familien samlet

Du elsker din hund, og din hund elsker dig! Men det er meget nemmere at holde af hinanden, når man opfører sig roligt og pænt.

Rring til os

Vi råder og vejleder gerne om vores produkter og ydelser. Skriv eller ring til os, så tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din hund.

Brug for personlig hjælp med din hund?

Så læs mere om vores personlige løsninger nedenfor.

Online Hundetræning

Danmarks Største Online Hundetræning

28 dages hundetræning

Få en høflig hund

Telefoncoaching

Vejledning til dig og din hund

Skræddersyet Hundetræning

Vær med hele vejen

Privat undervisning

Få svar på dine spørgsmål

Indkøbskurv