At skabe ro i hunden

Hos onlinehund lærer vi hunden og mennesket at “styre” sine gear, for at kunne skabe ro i hunden. Hvis man forestiller sig sin hund har 5 gear, kan vi sigte efter at ramme gear 0, som er hundens rolige stadie. Men hvordan gør vi det?

 

 

Skab ro i hunden inden træningen

Der skal der være ro i hunden inden man påbegynder sin træning. Når du har lært din hund at have fokus på dig og lært den at roen er udgangspunktet for alt hvad i foretager jer - så kan i begynde træningen. Dette betyder ikke at din hund ikke kan være vild og lege frit. Det kan den sagtens, men det er vigtigt at vide hvornår det er tid til indlæring, og hvornår det er fri leg.

Ro ro og endnu mere ro. Det bedste er at begynde træningen når hunden er helt ung. Allerede fra begyndelsen kan du vende din hund til at belønning opstår, når den er rolig og har fokus på dig. Langt de fleste hunde vil gøre alt for den eftertragtede godbid - og på den måde begynder hund og ejer, at arbejde sammen.

Abonnér på vores online univers og lær mere om: REASOM - vores livsfilosofi

hund i bil hundes gear artikel

Lær din hund´s gear at kende

Faktisk er det hundeejer der er gearstangen, og hunden der er motoren. Forestil dig at din hund kører en bil med 5 gear - så ville det jo være bedst at køre i 2. gear rundt i et 90 grader sving, og ikke i 5. gear. Det kan du gøre, ved at vide hvordan gearene fungerer. Hos onlinehund er det vores mål at lære hunden at 0. gearet skal være udgangspunktet for enhver aktivitet. På den måde kan vi gøre den kontrollerbar, og fastholde hundens opmærksomhed til os i hvilken som helst situation.

Har du styr på din hunds gear? Book privat undervisning hos vores hundetrænere her

Brug for personlig hjælp med din hund?

Så læs mere om vores personlige løsninger nedenfor.

Online Hundetræning

Danmarks Største Online Hundetræning

28 dages hundetræning

Få en høflig hund

Telefoncoaching

Vejledning til dig og din hund

Skræddersyet Hundetræning

Vær med hele vejen

Privat undervisning

Få svar på dine spørgsmål

Indkøbskurv