DRIVE IN GUIDE

Det behøver ikke at være så svært

Deltag i vores Drive In hundetræning

Kunne du tænke dig at se hvor hurtigt du kan komme i mål med din udfordring? Til vores eftertragtede Drive In fælles hundetræning giver vi dig live vejledning og råd til hundetræningen. Med en max kapacitet på 10 deltager kan du i fællesskab med vores hundetrænere opnå en bredere forståelse for hundetræningen. Alle hunde skal være aktivt medlem af vores og online univers og have kendskab til de 6 basale øvelser. Hold øje med facebook og hjemmesiden og tilmed dig vores nyhedsbrev for ledige datoer til Drive In.

Vi giver dig de rette redskaber

Medlemmer i vores online univers får fri adgang til over 500+ videoer, så alle kan komme i mål med nogle af de mest hyppige udfordringer hundeejere møder. Skal du være med?

socialisering drive in

Stress?

Èn af de største årsager til, at du har udfordringer med din hund, er fordi den er stresset. Hvis ikke man er opmærksom, ophober der sig nemt negativ cortisol hos din hund, som gør den urolig. Lad os hjælpe dig!

Indkald drive in

Rolig

Ønsker du også en hund, som er rolig, både derhjemme og på gåturen, uden at være nervøs for udfald eller at din hund trækker? Få de rette værktøjer til en rolig familiehund, som alle kan være sammen med.

jagttræning drive in

Selvstændig

De fleste udfordringer udspringer sig i manglende selvstændighed hos din hund. Lær din hund at kunne passe sig selv, og ikke gøre sig afhængig af dig. Det vil give dig en gladere hund, både for dig og familien.

Se mere end 500+ træningsvideoer

Gør som 15.000+ andre

Bliv medlem af et lukket fællesskab

Få en rolig familiehund

... hvad siger kunderne?

Tommy Kessler

Super dejligt med hjælp og tips til at få en høflig hund, når man er ny hvalpe ejer, og prisen er også høflig! Kan varmt anbefales.

Melanie Katarina Holm Jensen

Har lige købt og set videoerne igennem, kan kun sige at jeg glæder mig til at komme igang med træningen med min gadehund ☺️.

Niels Jørgen Clausen

Jeg har lige købt Onlinehund. Jeg er godt tilfreds med det jeg har nået at se. Godt og pædagogisk fortalt, og så ser man det i praksis. Godt for os med almindelige familiehunde.

Susanne B. Jensen

Jeg er meget imponeret over de mange gode info, ang. hundetræning/ ens egen læring og omstilling til Hunden, det er Meget vigtig at vi som menneske ser problemet hos os selv. Og ikke hunden. Hunden ved jo ikke hvad den skal, hvis vi selv ikke engang kan vise den hvordan, vi vil tænker og Ønsker at då en stille og rolig venlig hund. Du er Henrik en mega dygtig hunde/ menneske kender….. jeg er selv meget betaget af din stille og rolige måde at fortælle om læring af hundens perspektiv.

Kaja

Jeg er stor fan af Henriks tilgang til hundeopdragelse/ pædagogik. Videoerne har været til stor støtte og inspiration for mig, og jeg kan varmt anbefale et medlemskab.

Marianne Kronmark Bullat

Jeg har allerede før min hvalp flyttede ind gjort flittig brug af onlinehunds kurser, og de har hjulpet mig utrolig meget, den bedste forberedelse man kunne ønske sig foran ny situation - nyt familiemedlem. Og det er netop familiehund jeg vil have, føler mig støttet på alle emner, videoerne er nøjagtige og fyldestgørende, man kan finde svar på mange spørgsmål - Henrik og Bettinas observationer er så værdifulde - filosofien bag er omfattende og inspiration til mit eget liv og livsstil - ro med to på. Kan absolut anbefale at man bliver medlem.

Tonny

Simpelthen super undervisning og instruktion. Alle hundeejere kan lære noget her. Både før og efter problemerne opstår. Kan absolut anbefales.

Anne Sofie Clement Schleppegre

Jeg har fået rigtig meget ud af træningen. Jeg har en spansk vandhund på snart 7 måneder, og vi har fulgt denne træning fra start. Han er utrolig balanceret og velopdragen (selvom han er teenager og meget hormonel, hæhæ). Det er en race, som har tendens til at være nervøse og reserverede, og min dreng er virkelig i ro med sig selv og cool med nye ting og indtryk. Det er fantastisk at opleve succes med sin træning - især når det er allerførste hund!

Jette

Jeg kan varmt anbefale onlinehund. Jeg har haft stor glæde og gavn af, at se videoerne og træne ud fra de 6 øvelser. Rart at der er lokale grupper vi kan træne sammen med, ud fra en fælles forståelse.

Charlotte

Så absolut en helt igennem fantastisk guidening og vejledning til en roligere familiehund. Vi kan kun give fuld score herfra. Nemt, lige til, familie venligt, alle får samme info og alle spørgsmål kan stilles 😊

Katharina

Utroligt godt struktureret træningsforløb, med øvelser der bliver grundigt vist og forklaret så alle kan være med. Ingen falske forhåbninger om lynhurtige resultater, men til gengæld for man redskaber der giver holdbare resultater du og din hund kan ha glæde af i alle situationer i hverdagen. Principperne virker også på hunde som først starter med træningen som voksne. Kan helt klart anbefales.

Ruth

Jeg har en hvalp på 12 uger. Meldte mig til den tidligere udgave inden jeg fik hvalpen og fortsatte herefter i onlinehund.dk. Har fået en god start med hvalpen efter at have set videoer om start med hundehvalp, alene hjemme mm Glæder mig til fortsat at få hjælp til opdragelsen af min dejlige hund.

Jack Jensen

Har 2 græske gadehunde, der formentlig har lidt trælse minder med hjemmefra. Her har diverse videoer fra Onlinehund.dk været en god “Sparringspartner”. Vil kraftigt anbefale, at har man nogle kedelige oplevelser med sin hund, så er Onlinehund.dk, stedet hvor der kan være rigtigt gode bud på, hvordan vi som hundeejere, kan få en god familiehund.

Helle

Jeg har flittigt brugt videoerne til inspiration i forbindelse med at vi fik hund sidste år. Derudover har jeg også gået på diverse andre hvalpe og unghundehold - og hvergang har jeg kunnet konstatere, at Henriks metoder er de stærkeste og dem, jeg uden sammenligning har fået mest ud af, har været nemmest for mig at implementere i en travl hverdag og som har resulteret i en afbalanceret hund, som både er legesyg, rolig og høflig. Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik og Onlinehund.dk.

Er du i tvivl om hvordan vi også kan hjælpe dig?

Få råd og vejledning

Vi hjælper dig i mål, også selvom det er virke svært. Bliv medlem af vores lukkede fællesskab, og få vejledning til netop din udfordring.

Når du har tid

Alting er meget sjovere, når man har tid og lyst. Som medlem kan du træne når og hvor du vil, sådan tror vi man kommer bedst i mål.

Hold familien samlet

Du elsker din hund, og din hund elsker dig! Men det er meget nemmere at holde af hinanden, når man opfører sig roligt og pænt.

Rring til os

Vi råder og vejleder gerne om vores produkter og ydelser. Skriv eller ring til os, så tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din hund.

Artikler til dig og din hund

Vidste du at det er videnskabelig bevist, at hundeejere lever længere og lykkeligere end alle dem som ingen dyr har?
Bliv klogere sammen med din hund, og bliv inspireret.

Hundens nytårsaften

Er din hund bange for fyrværkeri eller høje lyde? Så bliver nytår ikke den fedeste aften. Klik her for et godt råd

adoption af hunde

Læs denne artikel, hvis du overvejer at adoptere en hund fra internat eller udlandet. Her giver vi gode råd til træningen. Klik her

Jagten

Vidste du at hundens jagt har 9 faser? Denne drift har vores familiehunde ikke brug for, da vi gå på jagt for dem. Læs her

Menneskets impulskontrol

Der vil opstå situationer hvor man føler sig magtesløs, som hundeejer og får trang til at slippe sine frustrationer og hæve stemmen..

Gigt og grønlæbet musling

Døjer din hund med gigt, hævelser eller smerter? Der er flere ting som hundeejere kan gøre for sin hund med gigt. Læs med her

Ernæring

Det kan være en jungle og indviklet, at finde rundt i tørfoder til vores hunde Læs vores tanker om ernæring efter årtier som hundeejer

Har du en A, B eller C hund?

Hundes personlighed kan deles op i 3 kategorier. Hvilken hund har du - A. B eller én C hund? Læs med her

Efterår – sådan passer du på din hund

Regnen rammer vinduerne og efteråret viser sin ankomst. Men hvad skal vi være opmærksomme på som hundeejer i denne årstid?

Vent & Bliv

hvis hunden ikke kan vente eller bliver, kommer din hund bl.a. aldrig til at gå pænt ved din side. Læs mere her

Må min hund bide i pinde?

Det er ganske normalt at hunde samler pinde med op på gåturen og bider i dem. Der er dog mange risici ved at lade sin hund gøre det. Klik her

Hund nr. 2

Overvejer du at tilføje hund nr. 2 til familien? Læs vores guide og lær hvordan du kommer succesfuldt afsted. Klik her

Socialisering

Hvad er hvalpe socialisering egentligt? Find svarerne her, så du undgår at lave fejl i hundens indlæring. Klik her

Sommer: Sådan passer du på din hund

Som hundeejer kommer der nogle forbehold man skal være opmærksom på når sommeren rammer Dk. Læs om insektbid, strandforbud m.m

Hundens vaccinationer

Der er delte meninger om hvordan man bør vaccinere sin hund. Læs hvad vi hos Onlinehund.dk anbefaler at du gør

Hundens signaler

lær din hunds signaler at kende. Især når din hund prøver at advare dig om noget. Lær de advarende signaler at kender her

Vand- og foderskåle

Har din hund en præference hvor hvilken skål den får serveret sit vand og foder i? Klik her og læs mere om hvordan du ellers kan fodre din hund

Må jeg lege med min hund?

Ja, selvfølgelig. Men for at opnå en høflig familie hund, er det den rolige sindstilstand man skal belønne. Derfor skal du undgå drift lege.. Læs med her

Forår: sådan passer du på din hund

Foråret kommer snigende og varmegrader stiger. Smilene kommer og frem, men det gør flåterne og forårsblomsterne også. Læs med her

Hundens udviklingsfaser

Udviklingsfaser er utrolig vigtige, da der giver grundlag for hvorledes din hund vil udvikle sig fremadrettet og leder dermed mod en forståelse for hvordan du bør reagere og håndtere din hund.

Hundens lugtesans & hørelse

Via lugtesansen kan hunden aflæse stress hormoner, østrogen, testosteron og sygdomme. Læs mere her

Urinmarkering

Den generelle tro om at urinmarkeringer handler om at afmærke territorie, er faktisk forkert. Når hunden markerer afmærker den sin ejeres territorie. Med vores REASOM metode kan du komme de ustyrlige "strinterier" til livs. Læs med her

Kastrering

Hos Onlinehund ser vi flere ulemper, end fordele ved kastrering. Kastrering medfører mange forskellige bivirkninger for din han-hund, og vi mener der skal grundige overvejelser til inden man gennemgår en kastrering  

Nej tak til trækkelege

Hos Onlinehund mener vi bestemt at der intet godt kommer ud af trækkelege. Vi viser andre metoder for leg med din hund, så du undgår den negative kortison og stress i din hund, der kan ende med uhensigtsmæssigt adfærd

Klik – Sådan bruger du det

Klik lyden bruger vi i vores REAOM metoden. Men den kan ikke sammenlignes med den klikker-træning du har set andre steder. Det er nemlig en helt anden metode vi bruger den.

Kontaktmætning: er din hund træt af dig

Overspringshandlinger er hundens tegn på stress, som desværre kan tages med ind i voksenlivet og påvirke dens fremtidige adfærd. Læs med her

Overspringshandlinger

Overspringshandlinger er hundens tegn på stress, som desværre kan tages med ind i voksenlivet og påvirke dens fremtidige adfærd. Læs med her

Har du for høje forventninger?

Det er uundgåeligt at man har dannet forventninger til din hvalp inden du får den hjem. Men er dine forventninger for høje?

Hundens temperatur

Har du hund feber? Der findes mange symptomer der kan være indikator for at din har feber. Men den bedste måde er at måle din hunds temperatur for at få et præcist svar. læs mere her

Hvor præcis er du i dine øvelser?

Er du præcis nok i dine øvelser? og træner du for situationen og ikke i situationen? Læs hvordan du undgå uhensigtsmæssige adfærdsmønstrer.

Uhensigtsmæssigt adfærd

Det er ikke din pligt at kontrollere din hund, men at træne den så den kan kontrollere sig selv. Ligesom hundene lærer, så gør vi som hundeejere også

Hundens indlæring

Er du i tvivl om hvordan du skal håndtere indlæringen hos din hvalp? Med vores tre steps guide, sørger vi får at du kommer rigtigt fra start af. Hvalpen skal kunne kravle før den gå - og det betyder at man skal starte med et stærk fundament og en solid kommunikation. Læs med her

De 3 faser i REASOM metoden

Hos Onlinehund træner vi efter vores helt egen unikke metode, nemlig REASOM metoden. Sammen med de 3 faser og REASOM metoden opnår du en hund i balance. 

Overstimulering

Mennesker tolker alt mellem himmel og jord, også med hunde. Vil du gerne forstå din hund bedre? Læs mere om hvad de signaler og tegn, som din hund sender, betyder

Har hunde følelser?

Har hunde følelser som os? Mennesket har en tendens til at pålægge hunde de menneskelige følelser - og det er der faktisk mange årsager til. En øget kendskab til hundens hjerne, udvikling og historie kan bidrage til en bedre forståelse af hunden. Læs med her

Hænger du din hunds fortid

Har du overtaget en hund eller hvalp eller måske adopteret én fra udlandet det danske dyreværn, som ikke har haft de bedste vilkår i starten af dens liv?

Hunde & Motion

Trætte hunde er nemlig IKKE trænede hunde. De dårlige vaner skal omdirigeres og hundene skal guides fra 8 ugers alderen i den rigtige retning.

Min hund gør af ting

Gør din hund af stillestående ting? Det er er der en naturlig forklaring på. Læs hvorfor din hund sanser anderledes end og hvad du kan gøre

Vinter: Sådan passer du på din hund

Når frosten og sneen melder sin ankomst bliver langt de fleste af Danmarks veje saltet til, for at undgå isbelægning på fortove og veje. Men hvad har det af betydning for vores hundes poter?

Aflivning af hunden

Tusindevis af raske hunde aflives i Danmark hvert år. Ikke mindre end 21,4% af alle hunde aflives pga. adfærdsproblemer.

Skabe ro i hunden

For at kunne skabe ro i hunden, skal man forestille sig sin hund har 5 gear. Men hvordan får vi hunden til at være i 0. gear?

Hundens stress og angst

Hunden kan både opleve stress og angst. Men hvordan observer og håndterer vi det på bedst mulige måde. Læs med her

Hundens kropskontrol

Det er vigtigt for hvalpen at udforske omgivelse for at styrke sin kropskontrol og bevidsthed. Læs med her

Adfærdsteorier

Etologer har forklaret adfærd på flere måder. Der er blevet lavet modeller som er bygget med det formål at gøre det lettere for os, at forstå hundenes adfærd.

Mangler din hund en rollemodel

Hunde, ligesom dyr i fangeskab, har egentlig ikke brug for en leder. Flokkens overlevelse afhænger af os, der passer og plejer dem. Men hvordan skal vi som hundeejere opfører overfor vores hunde?

Signaler fra menneske til hund

Vil du gerne lære om de signaler man sender som menneske til sin hund? og omvendt? Hunden aflæser nemlig mennesket kropssprog som en måde for at kommunikere

Hvad er farligt hundemad

Der er bestemte madvarer, som vi spiser med stor fornøjelse, der kan være meget giftige og livsfarlige for din hund. Hvilke planter dekorer du dit hjem med? Læs med her

Aggressiv hund

Vi forbinder ofte aggressivitet med kamp, strid og hunde der slås. Dette er ikke nødvendigvis altid tilfældet, men det er det billede som oftest hænger ved. Aggressivitet har faktisk mange forskellige nuancer hos hunde.

Brug for personlig hjælp med din hund?

Så læs mere om vores personlige løsninger nedenfor.

Online Hundetræning

Danmarks Største Online Hundetræning

28 dages hundetræning

Få en høflig hund

Telefoncoaching

Vejledning til dig og din hund

Skræddersyet Hundetræning

Vær med hele vejen

Privat undervisning

Få svar på dine spørgsmål

Indkøbskurv